Raamdecoratie

Jaloezieën

Woontheater de Eclips beschikt over de meest actuele horizontale- en verticale jaloezieën, van de bekende merken als Luxaflex, Bece en Sunway. De ruime collectie jaloezieën omvat moderne aluminium-,warme hout-, en sfeervolle textiel- kwaliteiten. Daarnaast is er ook veel aandacht voor zonwering lamellen.

Met een keuze uit tientallen kleuren en uitvoeringen. Allemaal bieden ze een uitstekende lichtinstelling en zonwering. U vindt bij ons zeker de jaloezieën die passen bij uw interieur. Uiteraard wordt alles op maat voor u gemaakt en gemonteerd.

Rolgordijnen

De collectie rolgordijnen van Woontheater de Eclips is enorm. Onze collectie rolgordijnen bestaat uit vele kleuren, dessins en kent diverse mooie accessoires. Er is altijd een rolgordijn die past bij uw interieur. Wij leveren en monteren de rolgordijnen altijd perfect op maat!

Duorolgordijnen

Duorolgordijnen bestaan uit twee stoflagen. De stof van het duo rolgordijn is geweven en bestaat uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen zo te bewegen dat de niet-transparante banen elkaar gedeeltelijk of volledig. Zo is de hoeveeld licht dat doorgelaten wordt perfect te regelen.

Shutters

Onze Shutters zijn zowel een decoratieve als functionele raamdecoratie. Shutters weren de zonnestralen zonder het licht te blokkeren. Onze shutters worden volledig op maat gemaakt.

De beste houtsoorten worden voor onze shutters gebruikt en zijn leverbaar in diverse modellen. Wij zijn leverancier het kwaliteitsmerk Jasno shutters . Uiteraard leveren wij uw shutters op maat maken en monteren wij deze vakkundig.

Facette shades

Woontheater de Eclips heeft een grote collectie Facette® Shades. Deze zijn vervaardigd uit een innovatieve driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die u ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Hierdoor kunt u licht en privacy gemakkelijk en volledig naar eigen wens regelen. Een unieke techniek!

Silhouette® Shades

Dat is wat je noemt innovatie! Silhouette® Shades zijn licht als zijde, elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. Kom naar Woontheater de Eclips om dit met eigen ogen te bekijken.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen van Woontheater de Eclips onderscheiden zich door de mooiste stoffen en materialen. De techniek die wij gebruiken heeft zich bewezen als zeer betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen. Vouwgordijnen zijn zowel decoratief als functioneel en passen in vrijwel elk interieur. Kom eens langs in ons Woontheater is Assen en overtuig uzelf.

Plissé gordijnen

De plissé collectie van Woontheater de Eclips zijn de van de beste verkrijgbare kwaliteit. Wij bieden diverse transparante en geheel verduisterende stoffen aan op onze plisse gordijnen. De plissé collectie kent prachtige kleuren en materialen. Plissé gordijnen zijn tevens geschikt voor gebruik in serres, bijvoorbeeld met de parelmoergecoate en gemetalliseerde stoffen.

Paneelgordijnen

Onze paneelgordijnen bestaan uit de beste kwaliteiten stof en decoratieve dessins. U kunt de paneelgordijnen zelf samenstellen door verschillende stoffen met elkaar te combineren. Zo vindt u zeker een paneelgordijn dat helemaal bij uw smaak past.

 

 

 

Onze kwaliteitsmerken zonwering:
Luxaflex | Sunway | Bece | Jasno | Pirisol | Toppoint | Uni lux

Corona-maatregelen: de Eclips blijft u corona-proof van dienst!

In verband met de corona-maatregelen is onze winkel tot 9 februari 2021 gesloten

Onze diensten die wel corona-proof doorgaan zijn:

Meet - en montage afspraken
Online advies via videobellen
Advies aan huis
Verf, behang en verlichting kan op afspraak worden afgehaald

 

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op